Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Projekt „Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Semeljci“

U sklopu projekta „Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Semeljci“ predviđena je izgradnja pripreme za kućne priključke na sustav javne odvodnje. Da bi mještani Općine ostvarili...

U sklopu projekta „Poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Semeljci“ predviđena je izgradnja pripreme za kućne priključke na sustav javne odvodnje. Da bi mještani Općine ostvarili besplatnu pripremu za kućni priključak na sustav javne odvodnje potrebno je podnijeti zahtjev za priključenje na sustav javne odvodnje. U svrhu informiranja mještana općine Semeljci o važnosti pravovremenog podnošenja zahtjeva za priključenje na sustav javne odvodnje, dostave potrebne dokumentacije, ali i svih ostalih pitanja, održat će se skup u svim naseljima općine Semeljci, te iz Općine pozivaju mještane da se odazovu u što većem broju. U Mrzoviću i Vrbici skup će se održati 1. veljače u 16 i 30, odnosno u 17 i 15 sati. U Semeljcima, Kešincima i Koritni 2. veljače od 16 i 30, 17 i 15 i 18 sati.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »