Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Projekt "Maslina'' novi projekt u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata Đakovo

U partnerstvu sa Srednjom školom braće Radića iz Kaštel Štafilića, Srednja strukovna škola Antuna Horvata prijavila se na Javni poziv Ministarstva turizma i sporta srednjim strukovnim i umjetničkim...

U partnerstvu sa Srednjom školom braće Radića iz Kaštel Štafilića, Srednja strukovna škola Antuna Horvata prijavila se na Javni poziv Ministarstva turizma i sporta srednjim strukovnim i umjetničkim školama za promociju i jačanje kompetencija strukovnih zanimanja za turizam u 2022. sa zajedničkim projektom MASLINA. Ministarstvo turizma i sporta izabralo je 7. prosinca 2022. trinaest najboljih projekata, među kojima je i projekt Maslina te su školama dodijeljena sredstva za provedbu u ukopnom iznosu od 80.000 kuna. Voditelj projekta s kaštelanske strane je prof. Marija Kezele, a s đakovačke strane Zvjezdana Bogdan. Rok za provedbu projekta je 30. svibnja 2023., a tri najbolja projekta, između trinaest odabranih, dobit će priznanje na Danima hrvatskog turizma 2023.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »