Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Proglašena prirodna nepogoda na području gradova i općina u OBŽ

Sagledavajući stanje i posljedice nastalih djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta niske temperature praćene hladnom frontom zraka i mraza koje su tijekom proteklih mjeseci zabilježeni na području...

Sagledavajući stanje i posljedice nastalih djelovanjem nepovoljnih vremenskih uvjeta niske temperature praćene hladnom frontom zraka i mraza koje su tijekom proteklih mjeseci zabilježeni na području Osječko-baranjske županije zbog kojih je došlo do oštećenja pojedinih voćarskih kultura, a koja bi se mogla odraziti na visinu uroda, župan Osječko-baranjske županije temeljem članka 23. stavak 1. Zakona o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda ("Narodne novine" broj 16/19.) proglasio je dana 25. svibnja 2021. godine prirodnu nepogodu– mraz na području gradova Belišće, Osijek i Valpovo te općina Antunovac, Čepin, Draž, Drenje, Erdut, Ernestinovo, Jagodnjak, Kneževi Vinogradi, Magadenovac, Petlovac, Popovac, Strizivojna, Viškovci i Vladislavci za voćarske kulture.

Obvezuju se povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda na području navedenih gradova i općina da sukladno Zakonu o ublažavanju i uklanjanju posljedica prirodnih nepogoda i Pravilniku o registru šteta od prirodnih nepogoda ("Narodne novine" broj 65/19.), pokrenu postupak u svezi prijave prve i konačne procjene štete te potvrde konačne procjene štete u Registar šteta.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »