Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Proglašena prirodna nepogoda na području Grada Đakova i Općine Strizivojna

Dana 24. srpnja 2023. godine župan Osječko-baranjske županije donio je Rješenje o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Đakova i Općine Strizivojna, prema kojoj je proglašeno stanje...

Dana 24. srpnja 2023. godine župan Osječko-baranjske županije donio je Rješenje o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Đakova i Općine Strizivojna, prema kojoj je proglašeno stanje prirodne nepogode – olujni i orkanski vjetar praćen kišom za Grad Đakovo i to za štete nastale na sljedećoj imovini: građevine, oprema i poljoprivredna proizvodnja – prirod.

Sukladno navedenom, pozivaju se oštećenici na čijoj je imovini na području Grada Đakova nastala šteta od navedene prirodne nepogode, da navedenu štetu prijave na propisanom Obrascu PN u roku od osam (8) dana od dana donošenja Rješenja o proglašenju prirodne nepogode na području Grada Đakova i Općine Strizivojna.

S tim u vezi, prijaviteljima se ukazuje na činjenicu da su na propisanom Obrascu PN dužni upisati ukupan iznos prve procjene štete koji predstavlja okvirni iznos štete, uz napomenu da će se konkretan i konačan iznos štete utvrđivati u daljnjem postupku. Prijava štete može se podnijeti na e-mail adresu e-pisarnica@djakovo.hr do 1. kolovoza 2023. godine.

Foto: OBŽ

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »