Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Privremeno zatvorena lokalna cesta kamp Borovik-Paučje

Uprava za ceste Osječko-baranjske županije, temeljem članka 60. Zakona o cestama i Pravilnika o opravdanim slučajevima i postupku zatvaranja javne ceste, zbog oštećenja cestovnog propusta i bankine...

Uprava za ceste Osječko-baranjske županije, temeljem članka 60. Zakona o cestama i Pravilnika o opravdanim slučajevima i postupku zatvaranja javne ceste, zbog oštećenja cestovnog propusta i bankine donijela je odluku o zatvaranju lokalne ceste LC44099 na dionici od raskrižja cesta kamp Borovik i naselje Paučje s obilaskom preko naselja Drenje i Levanjska Varoš.

Riječ je o iznenadnom oštećenju cestovnog propusta i bankine. Na mjestu rada biti će poduzete primjerene mjere i radnje glede osiguranja sudionika u prometu. Tijekom radova promet će se odvijati sukladno postavljenoj opremi, znakovima privremene regulacije prometa i oznakama za označavanje radova.

Predviđen termin za odvijanje radova je od 27. siječnja 2023. pa do završetka radova na sanaciji propusta.

Odluku možete pročitati ovdje.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »