Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Privremeno krizno radno vrijeme socijalne samoposluge u Đakovu

Socijalna samoposluga u Đakovu svoja je vrata otvorila u studenom prošle godine. Osnivač je laička Socijalno-humanitarna udruga „Terezijin krug”, a predsjednica Udruge sestra Karmela Eva Dominković...

Socijalna samoposluga u Đakovu svoja je vrata otvorila u studenom prošle godine. Osnivač je laička Socijalno-humanitarna udruga „Terezijin krug”, a predsjednica Udruge sestra Karmela Eva Dominković za naš je radio izrazila zadovoljstvo velikim odazivom građana, pomoći volontera, te, obzirom na situaciju, najavila novo radno vrijeme.

Među nama ima puno ljudi koji si ne mogu priuštiti najvažnije dnevne potrepštine, dodaje sestra Karmela ističući koje su namirnice ovoga trena najpotrebnije.

Jedna od volontera je i Mirta Čorić koja pomaže od samog otvorenja samoposluge.

Sestra Karmela poručuje Đakovčanima da pokažu svoju humanost i za nadolazeći Uskrs jer bez njihove pomoći neki bi građani mogli ostati uskraćeni za osnovne potrebe.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »