Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prijetnjom ''izvukli'' nekoliko tisuća kuna

Od početka 2017. godine do 28. siječnja ove godine, 34-godišnji i 36-godišnji hrvatski državljani iznuđivali su novac od 34-godišnjaka na način da su prijetili njemu i članovima njegove obitelj....

Od početka 2017. godine do 28. siječnja ove godine, 34-godišnji i 36-godišnji hrvatski državljani iznuđivali su novac od 34-godišnjaka na način da su prijetili njemu i članovima njegove obitelj. Dvojac je od početka 2017. godine do 28. siječnja ove godine, lažno prijavljivao štetu na vozilima osiguravajućem društvu te ozbiljnim prijetnjama 34-godišnjaku zaposleniku osiguravajućeg društva i članovima njegove obitelji. Naime, prisilili su ga da im u više navrata isplati nekoliko stotina tisuća kuna. Dana 28. siječnja ove godine, prilikom realizacija preuzimanja iznuđenog novca, policajci Policijske uprave osječko- baranjske uhitili su 34- i 36-godišnjaka.

Nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenih nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo „Iznuda“.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »