Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prijave za povrat poreza predaju se do 28. veljače

Zadnji, 28. dan veljače ujedno je i zadnji dan za podnošenje prijava dohotka za prošlu godinu. Prošle je godine 675 tisuća građana dobilo povrat poreza, a iznosio je 1,8 milijardi kuna. No, po prvi...

Zadnji, 28. dan veljače ujedno je i zadnji dan za podnošenje prijava dohotka za prošlu godinu. Prošle je godine 675 tisuća građana dobilo povrat poreza, a iznosio je 1,8 milijardi kuna. No, po prvi puta prošle su godine građani u svojim godišnjim prijavama mogli koristiti olakšice za mlade zaposlene.

Podsjećamo, zaposleni mlađi od 25 godina imaju pravo na povrat cijelog iznosa poreza na dohodak i prireza koji su im poslodavci uplatili u prošloj godini, a na povrat u visini 50 posto lanjskog uplaćenog poreza mogu računati mladi zaposleni od 26 do 30 godina. Za taj povrat prošle godine nisu trebali pisati prijave, a ne trebaju to činiti ni ove godine, njima će poreznici sami obračunati povrat.

Obrazac za prijavu se, osim putem mobilne aplikacije mPorezna, može podnijeti putem sustava ePorezna odnosno odnijeti osobno u nadležnu ispostavu Porezne uprave prema prebivalištu odnosno uobičajenom boravištu.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »