Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prijave za 5. Grahijadu u Kešincima: "Dobar grah daleko se čuje''

I ove godine DVD Kešinci organizira manifestaciju „Bablje ljeto u Kešincima" sa središnjim događajem natjecanjem u kuhanju graha pod nazivom „Dobar grah daleko se čuje". Ovo je peta po redu kešinačka...

I ove godine DVD Kešinci organizira manifestaciju „Bablje ljeto u Kešincima" sa središnjim događajem natjecanjem u kuhanju graha pod nazivom „Dobar grah daleko se čuje". Ovo je peta po redu kešinačka grahijada a i ove je godine prilagođeno trenutnoj situaciji, odnosno sve će se održavati uz pridržavanje svih propisanih mjera. Manifestacija će se održati 9. listopada 2021. godine, nema kotizacije, svaka ekipa dobije 1,5 kg graha, stol i klupe za 8 osoba, posude i pribor za jelo, kruh, vodu i piće dobrodošlice. Ostale sastojke te kotlić, plamenik i plinsku bocu natjecatelj donosi sa sobom. Nakon proglašenja tri (3) najbolje ekipe i dodjele nagrada, grah će biti besplatno podijeljen prisutnima nakon čega je predviđeno druženje sudionika i posjetitelja koje će zabavljati Kick band. Zainteresirani se mogu prijaviti do 7. listopada.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »