Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prezentacija projekta „Prevencija ovisnosti – alkohol, pušenje, droge“ u Goranovoj školi

„Prevencija ovisnosti – alkohol, pušenje, droge“ projekt je koji Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Đakovo provodi uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Projekt je sadržavao niz aktivnosti...

„Prevencija ovisnosti – alkohol, pušenje, droge“ projekt je koji Osnovna škola Ivan Goran Kovačić Đakovo provodi uz potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja. Projekt je sadržavao niz aktivnosti koje su s učenicima provodili stručni suradnici škole, a u projektu su također bili uključeni i roditelji učenika 7. i 8. razreda te učitelji.

Cilj je ovog projekta, kako je za Novi radio pojasnila psihologinja Ljilja Runje, pomoći učenicima da u procesu odrastanja spoznaju utjecaj vršnjačkih skupina, prepoznaju rizična ponašanja kao što je eksperimentiranje sa sredstvima ovisnosti te poticati učenike da njeguju pozitivne navike i povezuju ih s vršnjacima na pozitivan način.

U sklopu projekta održana su i predavanja za učenike i roditelje te pedagoške radionice, parlaonica i kviz za učenike. Projekt će završiti predavanjem „Suvremeni pristupi liječenju ovisnosti“ za učitelje na Učiteljskom vijeću, 3. srpnja koje će održati dr. med. spec. Ivan Ramčić, psihijatar koji radi u đakovačkom Domu zdravlja.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »