Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prevarena za više od milijun kuna

Policija ima puno posla s prevarantima koji na nevjerojatne načine uspijevaju prevariti naivne građane. Posljednja informacija iz PU Osječko baranjske govori o ženi koja je prevarena za više od milijun...

Policija ima puno posla s prevarantima koji na nevjerojatne načine uspijevaju prevariti naivne građane. Posljednja informacija iz PU Osječko baranjske govori o ženi koja je prevarena za više od milijun kuna. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 52-godišnji hrvatski državljanin i 49-godišnja hrvatska državljanka počinili kazneno djelo „Prijevara“. Tijekom 2019. godine, oni su međusobnim dogovorom i lažnim prikazivanjem činjenica doveli su u zabludu 65-godišnjakinju te posredovali u prodaji tri stana, a novac od prodaje zadržali su za sebe. Vlasnica je oštećena za milijun i tristo tisuća kuna. Počinitelji su uhićeni i predani pritvorskom nadzorniku. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu. (Foto: PIXSELL)

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »