Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Preuzimanje osobnih dokumenata u subotu, 31. srpnja

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, Policijska uprava osječko-baranjska organizirat će u subotu, 31. srpnja, u vremenu od 7 do 19 sati, uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica...

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, Policijska uprava osječko-baranjska organizirat će u subotu, 31. srpnja, u vremenu od 7 do 19 sati, uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica u svim upravnim službama Policijske uprave osječko-baranjske.

Iz policije napominju da se u petak, 30. srpnja, i subotu, 31. srpnja, neće zaprimati novi zahtjevi već isključivo izdavati osobne iskaznice i putovnice koje su izrađene.

Izrađene isprave izdaju se na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev, a potrebno je ponijeti potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu.

Osobna iskaznica i putovnica preuzima se osobno.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »