Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Preuzimanje osobnih dokumenata u subotu, 31. srpnja

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, Policijska uprava osječko-baranjska organizirat će u subotu, 31. srpnja, u vremenu od 7 do 19 sati, uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica...

Zbog pojačanih gužvi na poslovima osobnih isprava, Policijska uprava osječko-baranjska organizirat će u subotu, 31. srpnja, u vremenu od 7 do 19 sati, uručenje izrađenih osobnih iskaznica i putovnica u svim upravnim službama Policijske uprave osječko-baranjske.

Iz policije napominju da se u petak, 30. srpnja, i subotu, 31. srpnja, neće zaprimati novi zahtjevi već isključivo izdavati osobne iskaznice i putovnice koje su izrađene.

Izrađene isprave izdaju se na onoj lokaciji na kojoj je podnijet zahtjev, a potrebno je ponijeti potvrdu o podnijetom zahtjevu i staru osobnu iskaznicu/putovnicu.

Osobna iskaznica i putovnica preuzima se osobno.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »