Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Predbožićni susret za osobe s invaliditetom

Dom duhovne pomoći sestara sv. Križa u Đakovu i Župa Svih svetih Đakovo tradicionalno organiziraju predbožićni susret za osobe s invaliditetom, njihove roditelje i prijatelje. Susret će se održati...

Dom duhovne pomoći sestara sv. Križa u Đakovu i Župa Svih svetih Đakovo tradicionalno organiziraju predbožićni susret za osobe s invaliditetom, njihove roditelje i prijatelje.

Susret će se održati u subotu 17. prosinca s početkom u 15 sati u dvorani Florentini, Frankopanska 1a u Đakovu. Započinje misom koju predvodi nadbiskup đakovačko-osječki Đuro Hranić, a nastavlja se prigodnim programom u izvedbi djece s poteškoćama u razvoju te druženjem za sve sudionike susreta.

Na susret su pozvane i Udruge koje skrbe o osobama s invaliditetom te predstavnici vlasti iz lokalne zajednice, čime se želi povećati osjetljivost društva za njihove poteškoće, kako bi se što lakše integrirali u zajednicu u kojoj žive. Radi bolje organizacije susreta potrebno je prijaviti se u Župni ured Svih svetih, Đakovo ili Dom duhovne pomoći ss. sv. Križa te na broj mobitela 098/987 6082.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »