Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

PP Đakovo:Uhićen lažni prodavač drva

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo „Prijevara“ i kazneno djelo „Teška...

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo utvrđena je osnovana sumnja da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo „Prijevara“ i kazneno djelo „Teška krađa“, izvještava nas PU osječko-baranjska.

Naime, 28-godišnjak je krajem mjeseca svibnja došao kod 74-godišnjakinje u Drenje te ju zatražio unaprijed novac prije nego joj doveze drva za ogrjev. 74-godišnjakinja nije posumnjala da se radi o prevarantu te mu je dala 3.200,00 kuna, dok drva nije dobila.

Također, kako izvještvaa policija, lažni prodavač drva, 28-godišnjak, je ​krajem mjeseca srpnja došao u obiteljsku kuću 82-godišnjakinje te joj ponudio prodati drva. Potom ju je zatražio čašu vode i iskoristio njenu odsutnost te joj ukrao novac. Vlasnica ga je pokušala zaustaviti no drski kradljivac je pobjegao s novcem čime je 82-godišnjakinju oštetio za oko 600 kuna.

Počinitelj je uhićen i protiv njega slijedi Posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, zaključuje policija izvješće.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »