Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Poziv na testiranje za zanimanje policajac/policajka

Pozivaju se kandidatkinje i kandidate s područja Osječko – baranjske, Vukovarsko – srijemske, Brodsko – posavske te Požeško - slavonske županije na testiranje za upis u program srednjoškolskog...

Pozivaju se kandidatkinje i kandidate s područja Osječko – baranjske, Vukovarsko – srijemske, Brodsko – posavske te Požeško - slavonske županije na testiranje za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2019./2020. godini.

Kandidati/kandidatkinje s područja navedenih županija koji ispunjavaju formalne uvjete za upis navedene u natječaju objavljenom 1. ožujka 2019. godine i s izmjenama od 18. srpnja, pozivaju se na selekcijski postupak koji će se odvijati u ponedjeljak, 19. kolovoza u Osijeku u prostorijama Policijske uprave osječko - baranjske, Trg Lavoslava Ružičke 1, s početkom u 8:00 sati.

Zainteresirane mlade osobe podsjećaju se da je natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka još uvijek otvoren i to do 31. kolovoza 2019. godine.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »