Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Poziv Gradskom vijeću za hitnim sazivom sjednice na temu okončanje radova u Preradovićevoj

Vijeće mjesnog odbora Gabro Hes uputilo je poziv predsjedniku Gradskog vijeća Grada Đakova da hitno sazove sjednicu na temu okončanje radova u Preradovićevoj ulici. Građani se s pravom pitaju do...

Vijeće mjesnog odbora Gabro Hes uputilo je poziv predsjedniku Gradskog vijeća Grada Đakova da hitno sazove sjednicu na temu okončanje radova u Preradovićevoj ulici. Građani se s pravom pitaju do kada će ovo trajati i kada će moći normalno hodati pješačkom stazom i uređenom ulicom.

Ovi dugogodišnji radovi u ulici Petra Preradovića ne samo da su onemogućili normalno kretanje pješaka i prometovanje vozilima nego su uvelike i oštetili kuće koje se sa svakom kišom dodatno oštećuju. Dolaskom zime i lošeg vremena, kretanje i sigurnost pješaka i sigurnost prometovanja vozača bit će otežano a najugroženiji su učenici i pješaci.

Zbog svega navedenog većina članova Vijeća mjesnog odbora Gabro Hes podržalo je zahtjev za sazivanjem tematske sjednice Gradskog vijeća kako bi kroz raspravu vijećnika i odgovore gradonačelnika imali punu informaciju o okončanju radova u Preradovićevoj, navodi se u pripćenju VMO Gabro Hes kojega potpisuje predsjednica Ankica Mandić

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »