Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Potpisan ugovor o studiji izvedivosti za novi KBC Osijek

Izgradnja novog Kliničkog bolničkog centra Osijek jedna je od najvećih i najznačajnijih investicija na području istočne Hrvatske, a jučer je potpisan Ugovor o nabavi usluge izrade studije izvedivosti/isplativosti...

Izgradnja novog Kliničkog bolničkog centra Osijek jedna je od najvećih i najznačajnijih investicija na području istočne Hrvatske, a jučer je potpisan Ugovor o nabavi usluge izrade studije izvedivosti/isplativosti i analize troškova i koristi za projekt „Priprema strateškog projekta izgradnje novog KBC-a Osijek.

"Ovo je velik dan za grad Osijek, Osječko-baranjsku županiju, ali i cijeli istok Hrvatske jer će novi Centar biti regionalnog karaktera kojeg već opravdavamo razvojem medicine i naših usluga. Fokusirali smo se na one grane zbog kojih naši pacijenti idu u druge gradove i regionalne centre, a vjerujem da ćemo u budućnosti i nakon izgradnje dobiti mogućnost razvoja zdravstvenog turizma za dodatan razvoj ovog dijela Hrvatske kazao je ravnatelj KBC-a Željko Zubčić.

Potpisom ugovora za izradu studije izvedivosti učinjen je korak k realizaciji strateškog projekta Osječko-baranjske županije. Izrada projekta tehničke i studijske dokumentacije u vrijednosti 35,3 milijuna kuna sufinancirana iz fondova EU, Projekta Slavonije, Baranje i Srijema te tehničke pomoći Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »