Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Projekt Zaželi bolji život u Općini Đurđenovac 2

Kroz projekt “Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2” zaposlit će se 40 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada, sa zadatkom da na području općine Đurđenovac skrbe...

Kroz projekt “Zaželi bolji život u općini Đurđenovac 2” zaposlit će se 40 žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada, sa zadatkom da na području općine Đurđenovac skrbe o 240 starijih i nemoćnih u ugroženim kućanstvima. Tako će se utjecati na poticanje zapošljavanja posebnih skupina nezaposlenih žena i žena s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, ali samim time i na poboljšanje životnih uvjeta starijih osoba i osoba koje su u nepovoljnom životnom položaju, pa teško skrbe o sebi i vlastitom domaćinstvu.

Aktivnosti projekta

 • Zapošljavanje žena iz ciljnjih skupina u svrhu potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u lokalnoj zajednici,
 • Obrazovanje i osposobljavanje žena koje će pružati potporu i podršku starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju, doprinijet će se rješavanju postojećih problema i potreba ciljne skupine.O završetku projekta, žene koje završe edukacije i steknu neophodno iskustvo, bit će znatno zapaženije na tržištu rada. Time će ovaj projekt ostvariti svoju svrhu na način da će žene biti konkurentnije na tržištu rada, dok će se starima i nemoćnima poboljšati kvaliteta života.
 • Razdoblje provedbe projekta: 23.02.2021. – 23.05.2022. (15 mjeseci)

  Ukupna vrijednost projekta: 3.628.700,00 kn

  Iznos EU sufinanciranja: 3.628.700,00 kn

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

  Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

  Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »