Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Policija u Đakovu oduzela marihuanu

Na željezničkom kolodvoru u Đakovu, 28. prosinca oko 23 i 30 sati policijski službenici Policijske postaje Đakovo zatekli su 20-godišnjaka i 17-godišnjaka koji su im se prethodno dali u bijeg te...

Na željezničkom kolodvoru u Đakovu, 28. prosinca oko 23 i 30 sati policijski službenici Policijske postaje Đakovo zatekli su 20-godišnjaka i 17-godišnjaka koji su im se prethodno dali u bijeg te odbacili 50,37 grama marihuane i preciznu digitalnu vagu.

Naime, jučer je temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena pretraga doma kod 16-godišnjaka gdje su policijski službenici pronašli 1,1 gram marihuane što je oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 16-godišnjak prodao 50,37 grama 20-godišnjaku dok je 1,1 grama zadržao za sebe.

Protiv osumnjičenog trojca slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Osijeku zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »