Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Policija traži očevice prometne nesreće

Jučer, 21. listopada , u vremenu od 18 do 22,35 sati, na kolniku Državne ceste broj 2, 50 metara zapadno od odvojka za Autocestu broj 5, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj...

Jučer, 21. listopada , u vremenu od 18 do 22,35 sati, na kolniku Državne ceste broj 2, 50 metara zapadno od odvojka za Autocestu broj 5, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u kojoj je sudjelovalo nepoznato teretno vozilo.

Do prometne nesreće došlo je na način da je nepoznati vozač nepoznatim teretnim vozilom udario u prometnu opremu ceste broj: K 22-1 „Markeri za razdvajanje vožnje na rubnjacima“.

U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, policija moli nepoznatog vozača nepoznatog teretnog vozila, koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, kao i svjedoke – očevice, da se osobno jave u postaju Prometne policije Osijek, na broj telefona 031 / 237-112 ili 192.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »