Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Policija pronašla heroin i digitalnu vagu

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela krađa, neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje...

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je 11 kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela krađa, neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenja droga.

U utorak, 22. lipnja, u Osijeku, nepoznati počinitelj je ugostiteljskog objekta ukrao mobilni telefon vlasništvo 61-godišnjaka. Vlasniku je počinjena materijalna šteta oko 3000 kuna. Zatim, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je šest maloljetnih hrvatskih državljana počinilo kazneno djelo teška krađa. U noći, 29. svibnja, u Našicama, šestero maloljetnika provalilo je u kiosk vlasništvo 46-godišnje i 25-godišnje našičanke te ukrali različite prodajne artikle. Vlasnicama je počinjena materijalna šteta veća od 3000 kuna. Isto tako, u utorak, 22. lipnja, u Tenji, policijski službenici su u kontroli prometa zaustavili osobni automobil u kojem su se nalazili 45-godišnjak i 42-godišnjak, a za koje su posumnjali da su pod utjecajem opojnih sredstava. Policajci su pretražili domove u Osijeku i osobni automobil te pronašli i oduzeli oko 11 grama heroina, oko 50 grama smjese dodatka za heroin i digitalnu vagu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnjak počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnje i prometa drogama i omogućavanje trošenja droga. Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »