Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Policija oduzela oko 135 kilograma duhana

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo sumnja se da su 57-godišnjak i 30-godišnjak počinili kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. Temeljem...

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Đakovo sumnja se da su 57-godišnjak i 30-godišnjak počinili kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku jučer su kod 57-godišnjaka i 30-godišnjaka na području Đakova obavljene pretrage više objekata, kojima se osumnjičeni koriste, tijekom kojih su policijski službenici pronašli i oduzeli oko 134,57 kilograma sitno rezanog duhana te 600 komada ručno motanih cigareta.

Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »