Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Policija održala edukativna predavanja djeci iz Osijeka i učenicima osnovnih škola u Gorjanima i Drenju

Od 23. do 26. rujna policijski službenici PU osječko - baranjske i djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite – Područnog ureda civilne zaštite Osijek, Hrvatske gorske službe spašavanja i Vatrogasne...

Od 23. do 26. rujna policijski službenici PU osječko - baranjske i djelatnici Ravnateljstva civilne zaštite – Područnog ureda civilne zaštite Osijek, Hrvatske gorske službe spašavanja i Vatrogasne zajednice Osječko – baranjske županije održali su edukativna predavanja djeci Dječjeg vrtića Latica te učenicima Osnovne škole Gorjani u Gorjanima i Osnovne škole Drenje iz Drenja.

Naziv edukativnog predavanja je „Nacionalni program edukacije djece u području zaštite i spašavanja“. Cilj predavanja je upoznati djecu sa značenjem broja 112 i poticati njihov interes za spoznaju i prepoznavanje opasnosti te razvijati svijest o reagiranju u opasnim situacijama. Djeca i učenici upoznati su na koje načine i kako mogu otkloniti mogućnost izazivanja požara i drugih neželjenih situacija, kao i kako reagirati u opasnim situacijama u kojima se mogu zateći.

Predavanjem u sklopu projekta „Manje oružja, manje tragedije“, policijska službenica upoznala je djecu s opasnostima koja prijete od zaostalih minsko - eksplozivnih sredstava te o uporabi pirotehničkih sredstava. Po završetku predavanja djeci i učenicima podijeljene su i edukativne bojanke sa slikovitim prikazom ponašanja u određenim situacijama.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »