Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pokušali ući u RH s krivotvorenim PCR testovima

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela teška krađa i krivotvorenje isprave. Jučer, 24. travnja,...

Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom protekla 24 sata evidentirano je pet kaznenih djela od kojih izdvajamo kaznena djela teška krađa i krivotvorenje isprave.

Jučer, 24. travnja, tijekom večeri, u Hrastovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao više od 1000 kuna i zlatni nakit. Vlasnica 69-godišnja hrvatska državljanka oštećena je za oko 5.000 kuna. Traga se za nepoznatim počiniteljem.

Jučer, 24. travnja, u 14,08 sati, na cestovni granični prijelaz Erdut, doputovali su putnici državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Srbiji. Prilikom granične kontrole, 42-godišnjak i 48-godišnjakinja policijskim službenicima su dali na uvid PCR testove izdane od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Uvidom u sadržaj PCR testova, policijski službenici su utvrdili da su krivotvoreni. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Krivotvorenje isprave“, putnicima je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »