Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pojačanim mjerama u prometu policijski službenici zabilježili 53 prekršaja

Jučer, 19. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi...

Jučer, 19. kolovoza, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su upravljali vozilom pod utjecajem alkohola. Najveća prisutnost alkohola u krvi jučer, 19. kolovoza evidentirana je u Belom Manastiru, gdje je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 53-godišnjak. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 2,00 grama po kilogramu. Za počinjeni prekršaj propisana je novčana kazna u maksimalnom iznosu do 20 000 kuna, izricanje zaštitne mjere Zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od 12 mjeseci, te se vozaču upisuje 6 negativnih prekršajnih bodova.Jučer, u vremenu od 8 do 14 sati provedene su pojačane mjere usmjerene na evidentiranje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom. Ukupno je evidentirano 53 prekršaja od kojih 32 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 17 prekršaja korištenja mobitela te 4 ostala prekršaja.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »