Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pojačana kontrola prometa tijekom vikenda

U suradnji Policijske postaje Beli Manastir, Uprave za ceste Osječko-baranjske Županije i Općine Čeminac, u naselju Novi Čeminac duž cijele ulice Kralja Zvonimira promijenjeno je ograničenje brzine...

U suradnji Policijske postaje Beli Manastir, Uprave za ceste Osječko-baranjske Županije i Općine Čeminac, u naselju Novi Čeminac duž cijele ulice Kralja Zvonimira promijenjeno je ograničenje brzine kretanja vozila s dosadašnjih 70 na 50 kilometara na sat. Potrebno je da se vozači pridržavaju novog ograničenja brzine kretanja i prilagode brzinu kretanja vozila uvjetima i stanju kolnika kako ne bi ugrožavali sebe niti druge sudionike u prometu.

Policijski službenici i ovoga vikenda nastavljaju sa nadzorima prometa usmjerenih na suzbijanje prekršaja nepropisnih brzina i upravljanja pod utjecajem alkohola te drugih teških prekršaja u prometu, koji su izravni uzročnici prometnih nesreća. Policijska uprava brodsko-posavska i Policijska uprava požeško-slavonska, danas od 12 do 20 sati provesti će koordiniranu preventivno represivnu akciju u prometu s naglaskom na brzine. Također će Policijska uprava brodsko-posavska i Policijska uprava osječko-baranjska, dana 12./13. kolovoza (subota/nedjelja) od 20 do 5 sati, provesti koordiniranu preventivno represivnu akciju s naglaskom na prekršaje upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i droga. Vozači oprez.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »