Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Podržavaju li Đakovčani štrajk u školama?

Prosvjetari su ušli u peti tjedan štrajka.  Danas nastave nema u Osječko-baranjskoj i Ličko-senjskoj, a sutra u Primorsko-goranskoj i Zadarskoj županiji. U srijedu štrajka cijela...

Prosvjetari su ušli u peti tjedan štrajka.  Danas nastave nema u Osječko-baranjskoj i Ličko-senjskoj, a sutra u Primorsko-goranskoj i Zadarskoj županiji. U srijedu štrajka cijela Hrvatska, a najavljen je i novi prosvjed na Markovu trgu. Podržavaju li Đakovčani štrajk prosvjetara, te brine li ih, sada već izgledna, nadoknada propuštenih dana.

Danas je održan prvi razgovor s Vladom na kojem su prosvjetari dobili obećanje da će njihov prijedlog biti u pisanoj formi. Dogovoreno je također da će se ovaj tjedan ponovno sastati.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »