Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pod utjecajem droge automobilom bježao policiji, vozio s krivotvorenim registarskim pločicama bez dozvole

U utorak, 18. siječnja, u Belišću, tijekom provođenja pojačanih mjera u prometu s ciljem utvrđivanja prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela policijski službenici...

U utorak, 18. siječnja, u Belišću, tijekom provođenja pojačanih mjera u prometu s ciljem utvrđivanja prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela policijski službenici su pokušali zaustavit osobni automobil kojim je upravljao 24-godišnji hrvatski državljanin.

Vozač osobnog automobila, 24-godišnjak nije se zaustavio na zahtjev policajaca te je pokušao izbjeći kontrolu i nastavio se kretati ulicama Belišća i Valpova prema mjestu Nard.

Dolaskom do kućnog broja 9, u Valpovačkoj ulici u Nardu, izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Prednjim dijelom vozila udario je u metalni stup, a zatim u obiteljsku kuću i nakon toga u betonski stup gdje se i zaustavio.

Nakon slijetanja vozač je napustio vozilo te se pokušao udaljiti pješice. Policijski službenici su ga zaustavili te uz primjenu sredstava prisile tjelesne snage i sredstava za vezivanje uhitili i priveli u prostorije policijske postaje gdje je 24-godišnjak predao policajcima u plastičnoj kutiji 2,4 grama marihuane.

Očevidom je utvrđeno da je 24-godišnjak na svoj osobni automobil stavio krivotvorene registarske pločice, da je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta radi negativnih bodova te da kod sebe nije imao dokument kojim bi potvrdio svoj identitet, a prilikom bijega vozilom je počinio niz prometnih prekršaja za koje su mu izdani Prekršajni nalozi i obavijesti u ukupnom novčanom iznosu od 12 500 kuna.

Za prekršaj vožnje za vrijeme dok mu je ukinuta vozačka dozvola podnesen je Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, te mu je privremeno oduzeto vozilo do okončanja postupka.Izvršenim preliminarnim testiranjem 24-godišnjaku je utvrđena prisutnost opojnih droga u organizmu, te nakon izvršene analize krvi i urina istom će biti uručen Prekršajni nalog na iznos od 10 000 kuna za upravljanje vozilom pod utjecajem droga.

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »