Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Počeli radovi na uređenju centra u Viškovcima

Nakon provedenog postupka javne nabave započeli su radovi na uređenju centra u Viškovcima. Općinski načelnik Ante Krištić je potpisao ugovor o izvođenju radova sa odabranim ponuditeljem tvrtkom...

Nakon provedenog postupka javne nabave započeli su radovi na uređenju centra u Viškovcima. Općinski načelnik Ante Krištić je potpisao ugovor o izvođenju radova sa odabranim ponuditeljem tvrtkom Grapa d.o.o. iz Osijeka.

Ukupna vrijednost radova je milijun i 497 tisuća kuna. Radovi obuhvaćaju rekonstrukciju Županijske ceste 4130, izgradnju parkirališta, uređenje pješačkih staza, kolnih prilaza, radove oborinske kanalizacije i uređenje zelenih javnih površina.

Ovaj projekt zajednički financiraju Općina Viškovci, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije i Županijska uprava za ceste Osječko-baranjske županije. Rok za izvođenje radova je 31. ožujka.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »