Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Ekonomska škola Braća Radić Đakovo otvorila je svoja vrata svim građanima koji su se pridružili projektu „Zeleni val“ u okviru kojega su prikupljani plastični čepovi. Ovaj projekt se u Ekonomskoj...

Ekonomska škola Braća Radić Đakovo otvorila je svoja vrata svim građanima koji su se pridružili projektu „Zeleni val“ u okviru kojega su prikupljani plastični čepovi. Ovaj projekt se u Ekonomskoj školi Braća Radić provodi od 2014. godine te je do sada prikupljeno 2.721 kilogram čepova. Potporu ovoj akciji dala je i Policijska uprava osječko-baranjska, Ured načelnika te su prikupljeni čepovi preuzeti i dostavljeni Policijskoj upravi u Osijeku.Cilj akcije je pružanje pomoći „Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske“ na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti, a ujedno se pridonosi očuvanju okoliša. U ovoj hvale vrijednoj akciji prikupljeno je 86,5 kg plastičnih čepova. Prikupljeni čepovi bit će uskladišteni u Policijskoj upravi te će u narednoj, skorašnjoj akciji biti predani u korist „Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske“.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »