Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Ekonomska škola Braća Radić Đakovo otvorila je svoja vrata svim građanima koji su se pridružili projektu „Zeleni val“ u okviru kojega su prikupljani plastični čepovi. Ovaj projekt se u Ekonomskoj...

Ekonomska škola Braća Radić Đakovo otvorila je svoja vrata svim građanima koji su se pridružili projektu „Zeleni val“ u okviru kojega su prikupljani plastični čepovi. Ovaj projekt se u Ekonomskoj školi Braća Radić provodi od 2014. godine te je do sada prikupljeno 2.721 kilogram čepova. Potporu ovoj akciji dala je i Policijska uprava osječko-baranjska, Ured načelnika te su prikupljeni čepovi preuzeti i dostavljeni Policijskoj upravi u Osijeku.Cilj akcije je pružanje pomoći „Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske“ na način da se reciklažom prikupljenih čepova osigura financiranje nabave skupih lijekova oboljelima od teških malignih bolesti, a ujedno se pridonosi očuvanju okoliša. U ovoj hvale vrijednoj akciji prikupljeno je 86,5 kg plastičnih čepova. Prikupljeni čepovi bit će uskladišteni u Policijskoj upravi te će u narednoj, skorašnjoj akciji biti predani u korist „Udruge oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske“.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »