Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pitali smo Đakovčane treba li ministar Kuščević otići iz Vlade

Pred premijerom Plenkovićem tjedan je odluke jer se sutra sastaje sa svim koalicijskim partnerima s obzirom na to da HNS traži odlazak Kuščevića iz Vlade, u suprotnom prijete da će iz Vlade i parlamentarne...

Pred premijerom Plenkovićem tjedan je odluke jer se sutra sastaje sa svim koalicijskim partnerima s obzirom na to da HNS traži odlazak Kuščevića iz Vlade, u suprotnom prijete da će iz Vlade i parlamentarne većine izaći – HNS. Iako u premijerovu krugu i dalje ne otkrivaju karte pa je nepoznato hoće li premijer već na koalicijski sastanak doći s odlukom o Kuščeviću ili će se ona kuhati još koji dan, sve se više stječe dojam da je najizglednija opcija Kuščevićev odlazak. Misle li i Đakovčani da je odlazak ministra Kuščevića neminovan, pitali smo danas u anketi.

Vrlo vjerojatno Kuščević će sam podnijeti ostavku da ne ispadne da ga premijer smjenjuje pod pritiskom partnera i oporbe, ali i dalje su sve opcije otvorene.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »