Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pitali smo Đakovčane: Hoćete li se cijepiti protiv koronavirusa?

U nacionalnom stožeru smatraju kako je Hrvatska na prekretnici kada je u pitanju pandemija koronvirusa te ponovo poručju građanima da se trebaju cijepiti. Kada su u pitanju dvojbe građana vezane uz...

U nacionalnom stožeru smatraju kako je Hrvatska na prekretnici kada je u pitanju pandemija koronvirusa te ponovo poručju građanima da se trebaju cijepiti. Kada su u pitanju dvojbe građana vezane uz cjepivo Astra Zeneca, podsjećaju kako je njime u svijetu cijepljeno više od 60 milijuna ljudi a popratne pojave su se pojavile u nekoliko desetaka slušajeva, te je rizik gotovo zanemariv. Do sada se cijepilo 74% liječnika u Hrvatskoj i samo 38% medicinskih sestara.

Za pojedine građane cijela priča oko koronavirusa je izmišljena dok drugu skupinu čine oni koji shvaćaju da koronavirus nije prevara, ali strahuju od cjepiva koja su proizvedena prebrzo i bez dovoljno testiranja. Zanimalo nas je kako Đakovčani razmišljaju o toj temi i imaju li namjeru cijepiti se kada u Hrvatsku stigne dovoljna količina cjepiva.

Iz HZJZ-a i Ministarstva zdravstva su najavili skori početak treće faze cijepljenja, a uskoro se može očekivati da će se cijepiti svatko tko želi. 

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »