Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Piškorevci: U vrtu pronašao ručnu bombu

Jučer, 29. travnja, u popodnevnim satima, u Piškorevcima, u vrtu obiteljske kuće, prilikom obrade zemlje, 26-godišnji hrvatski državljanin pronašao je ručnu bombu zaostalu iz II svjetskog rata.Na...

Jučer, 29. travnja, u popodnevnim satima, u Piškorevcima, u vrtu obiteljske kuće, prilikom obrade zemlje, 26-godišnji hrvatski državljanin pronašao je ručnu bombu zaostalu iz II svjetskog rata.Na mjestu pronalaska policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu je na siguran način izuzeo pronađenu ručnu bombu.Iz policije podsjećaju građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.Pozivaju se građani, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji.Takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja.O namjeri predaje obavijeste na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji.Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.

Foto: Ilustracija

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »