Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Petero učenika i učenica iz SSŠ Antuna Horvata na Worldskills Croatia

Autor: Novi Radio

Državno natjecanje Worldskills Croatia 2024. održava se na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. svibnja

Petero učenika i učenica iz SSŠ Antuna Horvata na Worldskills Croatia - Novi Radio, Đakovo

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove 2024. godine organizira u Zagrebu Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2024., najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovomu dijelu Europe. Više od 350 najboljih učenika iz više od 200 strukovnih škola će se natjecati u 42 strukovne discipline. Školska natjecanja su održana do 1. veljače 2024., a regionalna do 15. ožujka 2024.

Među najbolje u Hrvatskoj, plasiralo se petero učenika i učenica iz Srednje strukovne škole Antuna Horvata: Učenica Lea Raković osvojila je prvo  mjesto na regionalnom natjecanju u disciplini Frizerstvo u Vukovaru, mentorica Silvija Radnić. Učenik Lovro Vrtarić osvojio prvo mjesto na regionalnom natjecanju u disciplini Agro u Slavonskom Brodu, mentor Krunoslav Biberović. Učenik Luka Majhen u disciplini Soboslikarstvo je ostvario 3. mjesto na regionalnoj završnici u Požegi, mentorica Patricija Drenjančević. Učenik Toni Vujanović osvojio je četvrto mjesto na regionalnoj završnici u Osijeku u disciplini Strojarske tehnike, mentor Ljubomir Tomić. Učenik Valent Osrečki osvojio je 2. mjesto na izlučnom natjecanju u Bedekovčini u disciplini Keramičarstvo, mentorica Barbara Markulić.

Državno natjecanje Worldskills Croatia 2024. održava se na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. svibnja 2024.

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Na području Đakova pronađeno oružje i streljivo

Obavljena je pretraga doma i drugih prostora kao i osobnog automobila kod 38-godišnjaka s područja Đakova

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

13. Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Učenici su se za ovo natjecanje pripremali više od četiri mjeseca

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »