Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pet vozača vozilo "pod gasom"

Jučer je policija zaustavila pet vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (dva vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila). Najveću...

Jučer je policija zaustavila pet vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (dva vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila). Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su na državnoj cesti broj 213, između Bijelog Brda i Erduta, kada  su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 58-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 2,88 grama po kilogramu. Vozač je unazad tri godine jednom pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona. Između Bilja i Meca, policija je zaustavila osobni automobil kojim je upravljala 38-godišnja hrvatska državljanka uz prisutnost alkohola u krvi od 2,46 grama po kilogramu. Smještena je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Nadalje, u Osijeku je zaustavljen teretni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin. Vozio je prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,88 grama po kilogramu. Unazad tri godine četiri je puta pravomoćno presuđen zbog upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje i dva puta zbog upravljanja pod utjecajem alkohola. Uhićen je, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona. U Jagodnjaku je zaustavjen 29-godišnjak koji je vozio prije stjecanja prava na upravljanje. Unazad tri godine dva puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj. Također je uhićen.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »