Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Paučje: Smrtno stradao 20-godišnjak

Danas, 17. rujna, oko 3,30 sati, u mjestu Paučje, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin. Do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnji...

Danas, 17. rujna, oko 3,30 sati, u mjestu Paučje, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin.

Do prometne nesreće došlo je tako što je 20-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom krećući se kroz mjesto Paučje u smjeru mjesta Milinac. U jednom trenutku, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti, izgubio je kontrolu nad upravljačem te s vozilom sletio u lijevi kanal, a nakon čega je udario u drvo te se prevrnuo na krov.

Vozač osobnog automobila prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Našicama gdje mu je u 5 sati liječnica konstatirala smrt.

Na mjestu prometne nesreće očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika uz stručnu i tehničku pomoć očevidne ekipe Policijske postaje Đakovo.Na današnji danpolicija je evidentirala ukupno 10 poginulih osoba u cestovnom prometu, a u istom periodu prošle godine bilo je ukupno 11 poginulih osoba.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »