Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ove subote kreće adventska vožnja fijakerom

U susret Božiću i blagdanima, Državna ergela Đakovo i ove godine organizira adventske vožnje fijakerom u dnevnim i večernjim terminima. Fijaker kreće sa Trga J. J. Strossmayera, a vožnje su na...

U susret Božiću i blagdanima, Državna ergela Đakovo i ove godine organizira adventske vožnje fijakerom u dnevnim i večernjim terminima. Fijaker kreće sa Trga J. J. Strossmayera, a vožnje su na raspolaganju subotama od 10 do 12 sati. Prva je vožnja građanima na raspolaganju već u subotu, 30.studenog, a ostale će se održati 7. i 21. prosinca. U noćnim vožnjama od 18 do 20 sati, građani će moći uživati od 20. do 23. prosinca. A Državna ergela i ove će godine božićne radosti djeci upotpuniti novom turističkom ponudom u dane Adventa. Naime, organizirano je jahanje za djecu uz nadzor trenera u zatvorenoj jahaonici. Jahanje će se održati subotama, u vremenu od 10 do 12 sati, i to 30. studenog i 7. i 21. prosinca. Za sve „male jahače“ i njihovu pratnju omogućen je i besplatan obilazak đakovačke Ergele.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »