Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Osječki će Motomrazovi i ove godine darivati najmlađe

Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi koja će se održati u subotu 5. prosinca uz poštivanje svih epidemioloških mjera Stožera civilne...

Moto klub Osijek i ove godine organizira svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Motomrazovi koja će se održati u subotu 5. prosinca uz poštivanje svih epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite. I ove godine Motomrazovi će posjetiti Dom za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici u Osijeku, već tradicionalno darivati i djecu u Dječjem domu Klasje u Zagrebačkoj ulici uz napomenu kako neće biti kontakta sa djecom osim vizualnog, te se neće ulaziti u prostorije domova.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera ove godine, Motomrazovi se neće družiti sa djecom niti u domovima niti u središtu grada kako bi se izbjeglo okupljanje većeg broja ljudi na trgu A. Starčevića. U slučaju lošeg vremena akcija se odgađa za subotu 12. prosinca 2020.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »