Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Osječanin smrtno stradao u naletu vlaka, policija najavljuje pojačanu kontrolu prometa tijekom vikenda

Jučer, 3. studenoga oko 10,50 sati dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i putničkog vlaka. Vozač 76-godišnjak iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom i kretao se lokalnom cestom...

Jučer, 3. studenoga oko 10,50 sati dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i putničkog vlaka. Vozač 76-godišnjak iz Osijeka upravljao je osobnim automobilom i kretao se lokalnom cestom između mjesta Petrijevci-Selci-Cerovac. Dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge koji je označen prometnim znakovima nije se zaustavio već je nastavio vožnju kojom prilikom je u lijevi bočni dio osobnog automobila udario putnički vlak. Vozač osobnog automobila na mjestu događaja smrtno je stradao te je po nalogu Općinskog državnog odvjetništva prevezen u Klinički bolnički centar Osijek. U vremenu od 10,50 do 14 sati promet na željezničkoj pruzi od Osijeka do Bizovca bio je obustavljen.

Foto:Davor Javorovic

U nadolazećem vikendu policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske provesti će pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i posljedica. Policijski službenici će prvenstveno obratiti pozornost na prekršaje prekoračenja brzine kretanja, alkohol, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom kao i druge teže prometne prekršaje (upravljanje pod zabranom, upravljanje prije stjecanja prava na upravljanje, oduzimanje prednosti prolaska pješacima i dr.).

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ: Svjetsko natjecanje u oranju za dvije godine

U dva dana očekujemo više od 20.000 posjetitelja

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »