Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Osam novopozitivnih, slastičarnica u Osijeku radila duže od 22 sata zatečen vlasnik i 7 gostiju

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 209 uzoraka od kojih je 8 bilo pozitivno na koronavirus. Dvije novopozitivne osobe imaju prebivalište...

 • U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 209 uzoraka od kojih je 8 bilo pozitivno na koronavirus. Dvije novopozitivne osobe imaju prebivalište na području Osijeka, a po jedna na području Belog Manastira, Bilja, Čepina, Ernestinova, Našica i Petrijevaca. Na bolničkom liječenju nalazi se 48 osoba oboljelih od COVID-19, i to 39 u Kliničkom bolničkom centru Osijek (od kojih je 7 na respiratoru), a u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 9 pacijenata s tim oboljenjem. Preminula je jedna osoba pozitivna na koronavirus u dobi od 81 godine. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 1.087 osoba.

  Policijski službenici proveli su 8 provjera osoba u samoizolaciji, a u jednom slučaju utvrdili kršenje te mjere, odnosno na Graničnom prijelazu Erdut zatečen je državljanin Srbije koji je prekršio vrijeme za tranzit kroz Hrvatsku od 12 sati. Obavili su i 177 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu su utvrdili jedno kršenje propisanih mjera, i to slastičarnice u Osijeku na čijoj su terasi 21. ožujka 2021. godine u 22.15 sati zatečeni vlasnik i sedam gostiju te protiv vlasnika slijedi obavijest Državnom inspektoratu o počinjenom prekršaju.

  Inspektori i službenici civilne zaštite tijekom vikenda (19.-22. ožujka) obavili su 190 nadzora provođenja epidemioloških mjera (155 u ugostiteljskim objektima, 13 u trgovačkim centrima, 10 u trgovinama, 5 u pekarnicama, 3 na benzinskim postajama te po 2 u ljekarnama i bankama) pri čemu su utvrdili 3 nepravilnosti i dali naloge za njihovo otklanjanje.

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

  Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

  Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

  Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

  Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »