Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

OŠ "Ivan Goran Kovačić" obilježava Dan planeta Zemlje

U petak, 21. travnja, u Đakovu će Javna ustanova za zaštitu prirode Osječko-baranjske županije zajedno sa OŠ „Ivan Goran Kovačić” Đakovo obilježiti Dan planeta Zemlje u perivoju J. J. Strossmayera,...

U petak, 21. travnja, u Đakovu će Javna ustanova za zaštitu prirode Osječko-baranjske županije zajedno sa OŠ „Ivan Goran Kovačić” Đakovo obilježiti Dan planeta Zemlje u perivoju J. J. Strossmayera, u vremenu od 12 do 14 sati.

Ovogodišnji slogan je „Uložimo u naš Planet” kao i prošle godine, a teme su zbrinjavanje i razvrstavanje otpada, smanjenje korištenja plastike i značaj crvenih vjeverica za biološku raznolikost.

U Strossmayerovom perivoju od 12 sati održat će se izložba učeničkih radova od recikliranog materijala, a u nastavku interaktivna predavanja o navedenim temama te najbolji učenički rad i proglašenje pobjednika uz prigodne nagrade.

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uređuje se platana u Strossmayerovom parku

Đakovačka platana visoka je 27 metara, dok širina njezine krošnje iznosi 40 metara

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Veliki interes učenika za astronomiju i druge programe RZC Panonske Hrvatske

Riječ je o trodnevnoj školi astronomije u jedinom planetariju u istočnoj Hrvatskoj

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »