Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Optimistični i veseli maturanti

I Đakovo je u znaku maturanta koji svoje srednjoškolsko obrazovanje završavaju uz pjesmu, ples a i pokoju suzu. Veseli, zaigrani i raspjevani, kakvi i trebaju biti u toj dobi, žustro su odgovarali...

I Đakovo je u znaku maturanta koji svoje srednjoškolsko obrazovanje završavaju uz pjesmu, ples a i pokoju suzu. Veseli, zaigrani i raspjevani, kakvi i trebaju biti u toj dobi, žustro su odgovarali na sva postavljena pitanja. Prvo pitanje bilo je vezano uz planove za budućnost.

Ovo će srednjoškolsko obrazovanje pamtiti po zajedništvu ali i upornom radu, a čini se da im optimizma ne manjka kada je u pitanju njihova budućnost

Središnji događaj ispraćaja maturanata održat će se točno u podne u srijedu na središnjim trgovima i ulicama u svih šest gradova. Đakovčani će na Strossmayerovom trgu gledati ples 412 maturanata.

MATURANTI1_0521

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »