Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općinski sud u Đakovu zaprimio dojavu o bombi

,,Pregledima pirotehničara utvrđeno je da su dojave o eksplozivima na sudovima u više gradova bile lažne, a nakon što je policija izvijestila o porukama koje su primile pravosudne institucije u cijeloj...

,,Pregledima pirotehničara utvrđeno je da su dojave o eksplozivima na sudovima u više gradova bile lažne, a nakon što je policija izvijestila o porukama koje su primile pravosudne institucije u cijeloj Hrvatskoj zbog dojave o bombama evakuirano je i nekoliko trgovačkih centara. Prema podacima do 13 sati utvrđeno je da su dojave o bombama na sudovima bile lažne u Varaždinu, Čakovcu, Karlovcu, Gospiću, Sisku i Šibeniku'' prenosi Jutarnji list.

Nakon što su tijekom prijepodneva stigle dojave o bombama na 4 suda u Osječko-baranjskoj županiji, nešto prije 13 sati stigla je dojava o postavljenoj eksplozivnoj napravi i u Trgovačkom centru Portanovi. Iz PU OBŽ potvrdili su tu vijest i dodali kako su ispraznili centar i traže eventualnu eksplozivnu napravu. "Pregledom trgovačkog centra policijski službenici nisu potvrdili navod o eksplozivnoj napravi smo upravo pozvali posjetitelje i zaposlenike da se bez straha vrate u shopping i na svoja radna mjesta'' prenio je portal Osijek 031.

Policijska uprava brodsko-posavska, također je e-mailom obavijestila redakciju Novog radija o anonimnoj dojavi o navodno postavljenim eksplozivnim napravama i na dva trgovačka centra na području grada Slavonskog Broda.

Općinski sud u Đakovu, zaprimio je jutros u 09:45 e-mailom dojavu o bombi. Odmah nakon primitka maila pozvana je policija te su djelatnici napustili sud i čeka se provjera. Đakovački sud nije jedini zaprimio dojavu dok su sudovi u više hrvatskih gradova danas zaprimili slične dojave o bombama.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »