Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Trnava obilježila svoj dan

Blagdan svetog Vinka u Slavoniji je vrlo važan vinogradarski datum, a u posljednjih nekoliko godine još važniji turistički događaj. Na blagdan svetoga Vinka ujedno se obilježava i dan Općine Trnava....

Blagdan svetog Vinka u Slavoniji je vrlo važan vinogradarski datum, a u posljednjih nekoliko godine još važniji turistički događaj. Na blagdan svetoga Vinka ujedno se obilježava i dan Općine Trnava. Na svećanoj sjednici Općinskog vijeća govora je bilo o ostvarenim rezultatima u 2019. godini, ali i planiranim aktivnostima u ovoj. Planirani proračun za 2020. godinu iznosi 13 580 000 kuna. Općinska načelnica Irena Mikić Brezina.

Načelnica je istaknula kako i ove godine najviše novca dolazi iz sredstava Europskih fondova.

Uspješna i plodonosna će, nadamo se biti i za najjači adut Općine Trnava, a to je svakako vino, kao proizvod, ali i važan nositelj turističke ponude.

Spomenut ćemo i kako Općinsko vijeće Trnave svake godine dodjeljuje priznanja pojedincima i tvrtkama koje su svojim radom pridonijeli boljem razvoju, kako u gospodarskom, tako i u smislu promicanja imena i općine Trnava.

Plaketu zahvalnosti Općine Trnava dobili su – vinarija Agro Zlatarevac, vinarija Apostol, OPG Hrvoja Lukačevića.

Priznanje za poseban doprinos u promicanju i razvoju Općine Trnava dobila je Luciji Kravat, predsjednica Udruge žena “Sunčica”, kao i sama udruga.

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Uhvaćen kradljivac automobila u Đakovu

Utvrđeno je da se radi o 29-godišnjem strancu

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva" - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

OBŽ nastavlja projekt "Stambeni krediti u funkciji gospodarstva"

"Nastavit ćemo razvijati ovakve i slične projekte kako bi smo zaustavili iseljavanje i stvorili uvjete za povratak ljudi koji su odselili iz naše županije"

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »