Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Trnava isplaćuje uskrsnice

Općina Trnava će isplaćivati Uskrsnice u iznosu od 30 eura umirovljenicima čija je mirovina manja od 280 eura. Osobe koje su primile Božićnicu ne moraju se javljati s dokumentacijom te će djelatnici...

Općina Trnava će isplaćivati Uskrsnice u iznosu od 30 eura umirovljenicima čija je mirovina manja od 280 eura. Osobe koje su primile Božićnicu ne moraju se javljati s dokumentacijom te će djelatnici općine donijeti osobno ovu naknadu na kućnu adresu. Osobe koje do sada nisu primale Božićnicu niti Uskrsnicu, a ulaze u navedenu grupu moraju se javiti u ured Općine Trnava i sa sobom ponijeti: osobnu iskaznicu, zadnji odrezak od mirovine ili izvod na kojem je vidljiv iznos iste. Isti dokumenti mogu se poslati putema maila na općinsku adresu: opcina.trnava@os.t-com.hr.

Nove Prijave se zaprimaju zaključno sa 3. travnja. Jednokratna naknada redovnim studentima u iznosu od 70 eura biti će isplaćena prema zaprimljenim zahtjevima koji se primaju do 3. travnja. Zahtjev za jednokratnu naknadu je potrebno dostaviti na mail: opcina.trnava@os.t-com.hr., a od dokumenata potrebno je dostaviti dokaz o statusu redovnog studenta, broj tekućeg ili žiroračuna na koji će se isplatiti jednokratna naknada i presliku osobne iskaznice.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »