Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Strizivojna u partnerstvu s Dječjim vrtićem "Bajka" provodi projekt „Poslijepodne iz bajke

Općina Strizivojna u partnerstvu s Dječjim vrtićem Bajka iz Strizivojne provodi projekt „Poslijepodne iz bajke“ koji je omogućio povećanje uravnoteženosti poslovnog i privatnog života roditelja...

Općina Strizivojna u partnerstvu s Dječjim vrtićem Bajka iz Strizivojne provodi projekt „Poslijepodne iz bajke“ koji je omogućio povećanje uravnoteženosti poslovnog i privatnog života roditelja vrtićke djece kroz produljenje radnog vremena vrtića, svaki radni dan do 20 i 30 h i subotom od 9 do 17h.

Dječji vrtić Bajka Strizivojna je kroz projekt sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, unaprijedila odgojno - obrazovni rad educirajući djelatnike na projektu za provedbu posebnih programa. Tako se od ove pedagoške godine u DV Bajka Strizivojna u sklopu projekta „Poslijepodne iz bajke“ provodi rano učenje engleskog jezika, program kinezioloških aktivnosti za predškolsku djecu i kraći program kreativnog stvaralaštva.

Osim navedenih programa, Dječji vrtić Bajka Strizivojna u procesu je edukacije odgojitelja za provedbu novog i sve više traženog STEM programa za predškolsku djecu koji obuhvaća područja znanosti, robotike, tehnologije, inženjerstva i matematike. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025. - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Općina Trnava sufinancirat će školski pribor za školsku godinu 2024./2025.

Općinska načelnica Irena Mikić Brezina i ove je godine donijela Odluku da će Općina sufinancirati radne bilježnice...

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Slavonija INVEST pridonosi modernizaciji urbanog prostora grada

Odgovor na sve zahtjeve modernog života

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »