Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Semeljci i Samouprava Semelj iz Mađarske potpisale Sporazum i Povelju o prijateljstvu i suradnji

Danas, 07. prosinca 2023., s početkom u 11:00 sati Općina Semeljci potpisala je na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Sporazum i Povelju o prijateljstvu i suradnji između Općine Semeljci i Samouprave...

Danas, 07. prosinca 2023., s početkom u 11:00 sati Općina Semeljci potpisala je na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Sporazum i Povelju o prijateljstvu i suradnji između Općine Semeljci i Samouprave Semelja (Mađarska). Kako je došlo do potpisivanja ovoga sporazuma za Novi radio otkrio je načelnik Općine Semeljci Grga Lončarević.

Kroz proteklih nekoliko godina došlo je i do suradnje KUD-ova, lovačkih društava i različitih drugih Udruga s područja Općine Semeljci i Samouprave Semelj.

Današnjoj svečanoj sjednici nazočili su načelnik Samouprave Semelj, saborski zastupnik iz Semelja koji je u parlamentu u Mađarskoj i predsjednik županije Baranja u Mađarskoj.

Tekst i Foto: Novi radio

Prevarena za 3.831 eura - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Prevarena za 3.831 eura

Putem društvene mreže 69-godišnjakinja je 20. srpnja stupila u kontakt s nepoznatom osobom koja se predstavila kao njezin...

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Od Velike Gospe u đakovačkoj Župi Svih Svetih dva župnika

Kada veličina župe i njezino pastoralno djelovanje to iziskuju, moguće je uz jednog župnika imenovati i drugoga

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »