Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Punitovci nakon 23 godine ponovno ima ljekarnu

Nakon 23 godine, mještani Općine Punitovci opet su dobili ljekarnu i to zalaganjem i dogovorom Općine Punitovci i Zdravstvene ustanove „Ljekarna Blekić“, Osijek. Ljekarna se nalazi u prostoru...

Nakon 23 godine, mještani Općine Punitovci opet su dobili ljekarnu i to zalaganjem i dogovorom Općine Punitovci i Zdravstvene ustanove „Ljekarna Blekić“, Osijek. Ljekarna se nalazi u prostoru zgrade Specijalističke ordinacije obiteljske medicine dr. med Ružice Nikolić. Pri radovima na adaptaciji i renoviranju zgrade napravljena su dva zasebna ulaza, ulaz u ordinaciju i ulaz u ljekarnu, a u unutrašnjosti su ordinacija i ljekarna povezeni hodnikom što čini praktičnost za pacijente. Otvorena ljekarna bit će uvelike korisna za mještane Općine koji posebno u današnje vrijeme neće gubiti vrijeme i novac odlaskom u Đakovo ili u druga mjesta po lijekove.

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Dan otvorenih vrata 3. gardijske brigade Kune Đakovo

U tijeku je obilježavanje Dana Hrvatske vojske i Dana Hrvatske kopnene vojske

Nevrijeme pogodilo OBŽ - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Nevrijeme pogodilo OBŽ

U 26 intervencija sudjelovao ukupno 81 vatrogasac sa 27 vozila

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »