Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Općina Gorjani pomaže mladim obiteljima u rješavanju stambenog pitanja

Općina Gorjani raspisala je Javni poziv mladim obiteljima za dostavu prijava za financijsku pomoć za gradnju obiteljske kuće, nakon prethodne odluke Općinskog vijeća. Podnositelj zahtjeva može ostvariti...

Općina Gorjani raspisala je Javni poziv mladim obiteljima za dostavu prijava za financijsku pomoć za gradnju obiteljske kuće, nakon prethodne odluke Općinskog vijeća.

Podnositelj zahtjeva može ostvariti pomoć za gradnju obiteljske kuće na području Općine Gorjani u iznosu od 50.000,00 kuna. Prijava na ovu mjeru moguća je tijekom cijele godine dok je raspisan Javni poziv ili do iskorištenja planiranih sredstava.

 U proračunu Općine Gorjani za 2021. godinu osigurana su sredstva u iznosu 250.000,00 kuna za provođenje ove mjere. Glavni cilj koji Općina Gorjani želi postići je poticanje povratka, ostanka i naseljavanja stanovništva na području Općine Gorjani, a sve u svrhu demografske revitalizacije.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »