Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Održana treća Josipovačka čobanijada

U Josipovcu Punitovačkom u organizaciji josipovačkog nogometnog kluba „Omladinac“, održano je u subotu treće natjecanje u kuhanju čobanca- čobanijada. Natjecalo se 12 ekipa, 11 iz Josipovca...

U Josipovcu Punitovačkom u organizaciji josipovačkog nogometnog kluba „Omladinac“, održano je u subotu treće natjecanje u kuhanju čobanca- čobanijada. Natjecalo se 12 ekipa, 11 iz Josipovca Punitovačkogi 1 iz Jurjevca Punitovačkog. Sve ekipe su dobile 3 kg mesa za čobanac. Prosudbena komisija u sastavu Blaženka Kukučke, Stjepan Pastve, Zlatka Jakopaneca i Josipa Konjušaka, najboljim čobancem proglasila je ekipu Joze Kukučke Ćire, kojoj je za nagradu pripao veliki kotlić. Drugo mjesto pripalo je ekipi Zvonka Konjušaka, a treće mjesto i velika grabnjača ekipi Zlatka Majdiša iz Jurjevca Punitovačkog. Dodijeljena je i četvrta nagrada, dres ekipi josipovačkog DVD-a. Nagrade najboljima uručio je predsjednik kluba Zdravko Krha.

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca

Potpisali su Konvenciju i sporazum o bilateralnoj suradnji s predstavnicima Udruge „Međunarodna vatrogasna pomoć

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Neregistriranim vozilom sletio s kolnika, pa se odbio alkotestirati

Četrdesetdvogodišnjak je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »